AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlı bir çift görmek

Kahve falında nişanlı bir çift görmek

Kahve falında nişanlı bir çift görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı bir çift gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında nişanlı çiftin ayrıldığını görmek işleri yoluna sokacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlanan çift görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında nişanlı bir çift görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift alyans görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili bir çift görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalettir.

Kahve falında çift kravat takmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çift kafalı yılan görmek büyük zorluklar yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir