AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanmak istememek

Kahve falında nişanlanmak istememek

Kahve falında nişanlanmak istememek rahatının bozulacağına, endişelerin son bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sohbetinin bozulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlanmak istememek gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Kahve falında istemeden nişanlanmak sevinç ve mutluluğa, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemediği biriyle nişanlanmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında istemediğin biriyle nişanlanmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeyerek nişanlanmak işlerini yoluna sokacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak istememek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmeyi istememek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında istemeden hamile olmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir