Kahve falında nişanda oynamak

Kahve falında nişanda oynamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir eşe, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Kahve falında nişanda oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında kendi nişanında oynamak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet eder.

Kahve falında nişanda oynamak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında nişanında oynamak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle oynamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında pişti oynamak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarkı söyleyerek oynamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında süs köpeğiyle oynamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, borç ödemeye inanılır.

Kahve falında halay oyun oynamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir