AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan törenini görmek

Kahve falında nişan törenini görmek

Kahve falında nişan törenini görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, haneden birinin ayrılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan törenini gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında nişan töreni görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında nişan töreninde olmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında kendi nişan törenini görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan töreni yapmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan törenini görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında tören alayı görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram töreni görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında resmi tören görmek beklentilerine ulaşacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir