AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan kıyafeti almak

Kahve falında nişan kıyafeti almak

Kahve falında nişan kıyafeti almak haneye bolluk ve bereket dolacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, pek az kazanç getireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında nişan kıyafeti almak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek harama göz dikmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan kıyafeti bakmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti almak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında nişan kıyafeti görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kıyafetli bebek görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini polis kıyafetiyle görmek günah işleyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir