AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan hazırlıkları görmek

Kahve falında nişan hazırlıkları görmek

Kahve falında nişan hazırlıkları görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunların çözüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sorunsuz geçeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zor durumda kalınacağına işarettir.

Kahve falında nişan hazırlıkları gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında nişan hazırlığı yapmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan hazırlığı yaptığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında nişan hazırlığı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan hazırlıkları görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında nişan için hazırlık yapmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, muradın yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hacca hazırlık yaptığını görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir