AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan hazırlığı görmek

Kahve falında nişan hazırlığı görmek

Kahve falında nişan hazırlığı görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, isteklerin yerine geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına inanılır.

Kahve falında nişan hazırlığı gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında nişan için hazırlık yapmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bir organizasyona katılacağına delalettir.

Kahve falında nişan hazırlığı yaptığını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında nişan hazırlıkları görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan hazırlığı yapmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Kahve falında nişan hazırlığı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Kahve falında taşınma hazırlığı yapmak kazancında bereketin artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazırlık yapmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir