AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak

Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak

Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında yolculuğa hazırlık yapmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yolculuk hazırlığı yapmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında yolculuk için hazırlık yapmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalettir.

Kahve falında misafir için hazırlık yapmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak yokluk çekeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında askere gitmek için hazırlık yapmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında haca hazırlık yapmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir