AnaSayfa / Genel / Kahve falında nil nehrini görmek

Kahve falında nil nehrini görmek

Kahve falında nil nehrini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nil nehrini gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt nehri görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nebe okumak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında nehrini görmek birçok ortaklık kurulacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında nescafe almak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında ganj nehrini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nebe suresini dinlemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tuna nehrini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir