AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak

Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak

Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle nikahlanmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak zengin için yoksulluğa, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikahına gitmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında nikah defteri görmek üzüntülerin gideceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında nikah yüzüğü bulmak beddua ve ah alacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında imam nikahlı olmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında nikah yapmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında nikahta terk edilmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir