AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle nikahlanmak

Kahve falında başka biriyle nikahlanmak

Kahve falında başka biriyle nikahlanmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle nikahlanmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında başka erkekle nikahlanmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin nikahını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka biriyle nikahlanmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında hoca nikahı kıymak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dini nikah yapmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nikahlanmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle nikah kıymak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında imam nikahı kıldırdığını görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir