AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah kıyılmak

Kahve falında nikah kıyılmak

Kahve falında nikah kıyılmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, elinize para geçeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Kahve falında nikah kıyılmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında imam nikahının kıyıldığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dünya malına kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah kıyılmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında imam nikahı kıyılmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında nikah kıyılırken görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kıyıya ulaşmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kıyısında koşmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden kıyıya çıkmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir