AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah cüzdanı görmek

Kahve falında nikah cüzdanı görmek

Kahve falında nikah cüzdanı görmek sıkıntıya düşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, rahat nedir öğreneceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında nikah cüzdanı gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında kırmızı nikah cüzdanı görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Kahve falında nikah cüzdanı görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kısmetlerin azalacağına inanılır.

Kahve falında birinin nikahını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle nikah kıymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Kahve falında çifte nikah görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına inanılır.

Kahve falında nikahlandığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah masasını terk etmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir