AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nikahını görmek

Kahve falında birinin nikahını görmek

Kahve falında birinin nikahını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin nikahını gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak uzaktan haberler işiteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah tazelemek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında nikahtan vazgeçmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başka erkekle nikahlanmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında nikahlandığını duymak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında nikah kıyılırken görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıydığını görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir