AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı nevresim görmek

Kahve falında sarı nevresim görmek

Kahve falında sarı nevresim görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, evlatlarından memnun olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında sarı nevresim gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Kahve falında sarı nevresim görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz nevresim görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında nevresim asmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, küslükleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni nevresim görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli nevresim görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında pembe nevresim görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nevresim takımı vermek hem de işinde söz sahibi olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir