Kahve falında nevresim geçirmek

Kahve falında nevresim geçirmek hatalarından erken döneceğine, gururlu bir hayat süreceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, akıl vereceğine, onu borçtan kurtaracağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nevresim geçirmek gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında nevresim geçirmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgana nevresim geçirmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, toplumda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek nevresimi görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan nevresimi görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor nevresim görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nevresim görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni nevresim almak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan nevresim görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir