AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon iplik görmek

Kahve falında naylon iplik görmek

Kahve falında naylon iplik görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naylon iplik gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında naylon iplik görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon bilezik görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz naylon görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında naylon hortum görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah naylon görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Kahve falında naylon kap görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında naylon çiçek görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında naylon kova görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir