AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle namaz kıldığını görmek

Kahve falında biriyle namaz kıldığını görmek

Kahve falında biriyle namaz kıldığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğüyle namaz kılmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında topluluğun namaz kıldığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölen biriyle namaz kılmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla namaz kılmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatarken namaz kılmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta namaz kılmak mesleğindeki başarısının artacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kadın erkek beraber namaz kılmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda namaz kıldığını görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir