AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı doğru kılmamak

Kahve falında namazı doğru kılmamak

Kahve falında namazı doğru kılmamak gamsız bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında namazı doğru kılmamak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında namazı doğru kılmamak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında denize doğru namaz kılmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir