Kahve falında namazda yanıldığını görmek

Kahve falında namazda yanıldığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yüksek makamlara geleceğine, kazanç elde edeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namazda yanıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında namazda yanılmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazda yanıldığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken yanılmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında akşam namazı kaçırmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmayı bilmemek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmak için abdest almak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında namazda gülmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölünün namaz kıldığını görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir