AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmayı bilmemek

Kahve falında namaz kılmayı bilmemek

Kahve falında namaz kılmayı bilmemek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmayı bilmemek gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek şansızlığın kırılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini namaz kılarken görmek rakiplerini alt edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu namaz kılanları görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken ölmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılarken yanılmak huzurun kaçacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye namaz kılmaya gitmek sorunların kalmayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılmayı engellemek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir