AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda abdest bozmak

Kahve falında namazda abdest bozmak

Kahve falında namazda abdest bozmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında namazda abdest bozmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında namazda abdest bozmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında namaz abdesti bozmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında abdest bozmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında abdestini bozmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayakta abdest bozmak kötü yollara gireceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdesti bozmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir