AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta abdest bozmak

Kahve falında ayakta abdest bozmak

Kahve falında ayakta abdest bozmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında ayakta abdest bozmak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Kahve falında ayakta abdest bozmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdesti bozmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette küçük abdest bozmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında banyoda abdest bozmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest bozmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük abdest bozmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir