AnaSayfa / Genel / Kahve falında at gibi kişnemek

Kahve falında at gibi kişnemek

Kahve falında at gibi kişnemek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında at gibi kişnemek gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında at gibi kişnemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında at gibi köpek görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at gibi koşmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini ölmemiş gibi görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında aslan gibi köpek görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir evi kendi evin gibi görmek yeni işlere girişileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında insanı köpek gibi görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek bütçesinin genişleyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir