Kahve falında namaz kılmayı görmek

Kahve falında namaz kılmayı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmayı gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı namaz kılarken görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılan cemaati görmek atılıma geçeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılan biri görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanı namaz kılarken görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan yaşlı kadın görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan dede görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top