AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmasını söylemek

Kahve falında namaz kılmasını söylemek

Kahve falında namaz kılmasını söylemek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmasını söylemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında namaz kılmasını söylemek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılacağını söylemek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmayı söylemek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kıldığını söylemek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eskileri yâd edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaza başlayacağını söylemek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini camide namaz kılarken görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta namaz kılanları görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılan asker görmek herkesin takdirini toplayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir