Kahve falında mezarlıkta namaz kılanları görmek

Kahve falında mezarlıkta namaz kılanları görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta namaz kılanları gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta namaz kılanları görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken kavga etmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, malının artacağına delalettir.

Kahve falında akşam namazını kılmamak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmasını söylemek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp kuran okumak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı namaz kılarken görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılmayı engellemek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılıyor görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir