AnaSayfa / Genel / Kahve falında at eti yediğini görmek

Kahve falında at eti yediğini görmek

Kahve falında at eti yediğini görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında at eti yediğini gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında at eti yediğini görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında et döner yediğini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çiğ et yediğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yediği eti kusmak istenmeyen olayların yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek iyi halin geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir