AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz için ağlamak

Kahve falında namaz için ağlamak

Kahve falında namaz için ağlamak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında namaz için ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında namaz için ağlamak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazda ağladığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarak ağlamak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılmak için ağlamak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazda ağlamak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken ağlamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında sessizce çok ağlamak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir