AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken vurulmak

Kahve falında namaz kılarken vurulmak

Kahve falında namaz kılarken vurulmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kem gözlere gelineceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, evlatlarından memnun olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken vurulmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında namaz kılarken vurulmak böylece hayatından memnun olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılmayı öğrendiğini görmek eline geçen malları tutamayacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılan dede görmek aile saadetinin de artacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek borcunun da hafifleyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış namaz kılan birini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılınan yeri temizlemek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımı namaz kılarken görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazını kılmamak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir