AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak

Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak

Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak kişinin muradına ereceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken bozmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin namazını bozmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cuma namazını bozmak geçim sıkıntısının olmayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında namazını bozmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namazda abdest bozmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet eder.

Kahve falında cuma namazı bozmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir