AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin namazını bozmak

Kahve falında birinin namazını bozmak

Kahve falında birinin namazını bozmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin namazını bozmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında namazda abdest bozmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken namazı bozmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı bozmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz abdesti bozmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında cuma namazını bozmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken bozmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında namaz bozdurmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir