AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek boku temizlemek

Kahve falında bebek boku temizlemek

Kahve falında bebek boku temizlemek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, hayatının yolunda gideceğine, bol dua edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek boku temizlemek gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında bebeğin bokunu temizlemek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet eder.

Kahve falında bebek boku temizlediğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, yüzüne kan geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek boku temizlemek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek boku temizlemek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında at boku temizlemek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette insan boku temizlemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında inek boku temizlemek kafasının sakinleşeceğine, doğru olanı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bokunu temizlemek elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir