AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutlu bir çift görmek

Kahve falında mutlu bir çift görmek

Kahve falında mutlu bir çift görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, iş sahibi olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mutlu bir çift gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında mutlu bir çift görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutlu bi çift görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutlu çift görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi mutlu görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında başka birini mutlu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında mutluluk duymak büyük kazanç sağlanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarını mutlu görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında babayı mutlu görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir