AnaSayfa / Genel / Kahve falında müsvette kağıt görmek

Kahve falında müsvette kağıt görmek

Kahve falında müsvette kağıt görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müsvette kağıt gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında müsvette kağıt görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah mührü görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında hristiyan birini müslüman yapmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mübin duasını görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında zeki müren görmek borç ödemeye, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında müslüman din adamı görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mübin duası okumak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nübüvvet mührünü görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir