AnaSayfa / Genel / Kahve falında muşmula meyvesi görmek

Kahve falında muşmula meyvesi görmek

Kahve falında muşmula meyvesi görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, eline haram para geçeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında muşmula meyvesi gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında muşmula meyvesi görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muşmula toplamak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında muşmula yediğini görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muşmula görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muşmula yemek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ormanda meyve yemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bilmediği bir meyve yemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir