AnaSayfa / Genel / Kahve falında muşmula yemek

Kahve falında muşmula yemek

Kahve falında muşmula yemek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında muşmula yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında muşmula yemek makam ve rütbe edineceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında muşmula görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında muşmula meyvesi görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan muşmula toplamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında muşmula yediğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babasıyla yemek yemek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çağla koparıp yemek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta yemek pişirmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir