AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında dünyada olmayan bir hayvan görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Kahve falında öbür dünyada olmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyada tek kaldığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kendini öbür dünyada görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak yüksek moral sahibi olunacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında öbür dünyadan haber almak esenliğe kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir