AnaSayfa / Genel / Kahve falında mushaf taşımak

Kahve falında mushaf taşımak

Kahve falında mushaf taşımak güzel ve mutlu günler görüleceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, dinden çıkacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında mushaf taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Kahve falında mushaf taşımak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhsin yazıcıoğlunu görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında mubarek insan görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında musa ismini görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında munzur babayı görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musafaha yapmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sıkıntılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında muslerayı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başının ağrıyacağına yorulur.

Kahve falında muhabbe kuşu görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir