AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbe kuşu görmek

Kahve falında muhabbe kuşu görmek

Kahve falında muhabbe kuşu görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında muhabbe kuşu gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında muhabbe kuşu görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ya mur görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musevi mezarlığı görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mucahid görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında muhammet ismini koymak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhammet ismi duymak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Kahve falında mushaf okumak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhammet adını duymak iş hayatında günah işleyeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir