AnaSayfa / Genel / Kahve falında muslerayı görmek

Kahve falında muslerayı görmek

Kahve falında muslerayı görmek hayallerinin söneceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında muslerayı gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Kahve falında musevi görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, son model arabaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musevi mezarlığı görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mustafa ceceliyi görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında mubarek insan görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhammet ismini duymak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ya mur görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Kahve falında mustafa görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbe kuşu görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir