AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürşidin elini öpmek

Kahve falında mürşidin elini öpmek

Kahve falında mürşidin elini öpmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında mürşidin elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında mürşid eli öpmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mürşidin elini öpmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kamil mürşid görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürşide sarılmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mürşide hizmet etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında mürşidine sarılmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir