AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürşide sarılmak

Kahve falında mürşide sarılmak

Kahve falında mürşide sarılmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, zafer elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında mürşide sarılmak gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Kahve falında mürşidine sarılmak kurulu düzeninin olacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mürşide sarılmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mürşide hizmet etmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mürşid eli öpmek aşık olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında mürşit görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında kamil mürşid görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kendi mürşidini görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamili mürşid görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir