AnaSayfa / Genel / Kahve falında müceddit görmek

Kahve falında müceddit görmek

Kahve falında müceddit görmek geçiminin güçleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında müceddit gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında salatı münciye görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında müslüman başbakan görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında mührü şerif görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının müslüman olduğunu görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında müslüman olmayan birini görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında mübin duası okumak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında müsvette kağıt görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, birçok iş teklifi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müslüman görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir