AnaSayfa / Genel / Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek

Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek

Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Kahve falında mübarek bir yer görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mübarek yere gitmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mübarek su içmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mübarek gün görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında mübarek zatları görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mübarek birinin mezarını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir