AnaSayfa / Genel / Kahve falında mubarek görmek

Kahve falında mubarek görmek

Kahve falında mubarek görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, namının yürüyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mubarek gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında mucevher takmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhammet ismi duymak gidilecek yönün belirleneceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında musafaha yapmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında mustafa isminde birini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musa ismini görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muslerayı görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mustafa sandalı görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, heveslerinin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir