AnaSayfa / Genel / Kahve falında mucevher takmak

Kahve falında mucevher takmak

Kahve falında mucevher takmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yardımın alınacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yüzüne kan geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mucevher takmak gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında mucevher takmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında muslerayı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında munzur babayı görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında musevi mezarlığı görmek başa iş açacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mubarek insan görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Kahve falında muhammet ismi duymak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında musa ismi duymak hasret çekenlerin kavuşacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musevi kadın görmek nazara geleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir