AnaSayfa / Genel / Kahve falında mozaik taş görmek

Kahve falında mozaik taş görmek

Kahve falında mozaik taş görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, hep dua edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında mozaik taş gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında mozaik taş görmek bolluğun sürekli olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mozaik görmek onlara sanat öğreteceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mozaik pasta görmek zor günlerin geride kalacağına, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı topraklı yol görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı bilezik görmek tartışmaların son bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet taşması görmek kazancının da azalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir