AnaSayfa / Genel / Kahve falında motosikletle kaçmak

Kahve falında motosikletle kaçmak

Kahve falında motosikletle kaçmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, rahat nedir öğreneceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motosikletle kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında motosikletle kaçmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında motosiklet görmek mutlu günlerin yaşanacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motosiklet almak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı motosiklet görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motosiklet tamir etmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, durgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında motosiklete ters binmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motosiklet çalmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret eder.

Kahve falında yeni motosiklet almak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir