AnaSayfa / Genel / Kahve falında motosiklet çalmak

Kahve falında motosiklet çalmak

Kahve falında motosiklet çalmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motosiklet çalmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Kahve falında motosiklet çalmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulur.

Kahve falında motosiklet satın almak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında motosiklet kazası geçirmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı motosiklet sürmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında motosikletle yarışmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah motosiklet görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motosiklete görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında motosikletle gezmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir